Συντετριμένος και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 39χρονης δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του είναι νεκρή

Σε σοκ είναι οι δύο οικογένειες, του θύματος και του δράστη της άγριας δολοφονίας της 39χρονης στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Βρήκα τον εγγονό μου μέσα στα αίματα μαζί με τη νεκρή μητέρα του, λέει ο πατέρας του συζυγοκτόνου που μετά τη δολοφονία της γυναίκας του μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιού τους, αυτοκτόνησε.

Το παιδί που τραυματίστηκε από τα σκάγια της φονικής καραμπίνας νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί δίνουν μάχη παρότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα σοκαριστικά γίνονται γνωστά για την άγρια δολοφονία, η γυναίκα κοιμόταν στο παιδικό δωμάτιο με τον 8χρονο γιό της όταν ο σύζυγος άρχισε να την πυροβολεί. Για να γλυτώσει η άτυχη γυναίκα έτρεχε μέσα στο σπίτι αλλά η μανία του δράστη ήταν τέτοια που δεν μπόρεσε να γλυτώσει φέροντας τραύματα στα χέρια το πρόσωπο και το σώμα της,

Όταν ο δράστης την αποτέλειωσε έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Κι όλα αυτά μπροστά στο 8χρονο παιδί που είχε τραυματιστεί και το βρήκε ο παππούς με τη γιαγιά του αρκετές ώρες μετά το φόνο και μέσα στα αίματα.

Τι λέει ο πατέρας της 39χρονης
Για πρώτη φορά ο πατέρας της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, ανοίγει την καρδιά του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Στρατή Λημνιό λίγες ώρες μετά την κηδεία της κόρης του.

“Έχασα την κοπελάρα μου. Όλη μου τη ζωή βοηθούσα τα παιδιά μου. Μόνο αγάπη υπήρχε στο σπίτι μας. Θέλω να το ξεπεράσω και να αντέξω για τα εγγόνια μου. Θα φροντίσω να μη τους λείψει τίποτα. Μας χάλασε το σπίτι μας. Πώς θα το ξεπεράσω αυτό το πράγμα; Τι σκεπτικό είχε και έκανε αυτό το κακό στην κόρη μου; Είχαν προβλήματα αλλά την κατάφερνε και τα ξεχνούσε την επόμενη μέρα. Κάποιες μέρες ερχόταν εδώ με παράπονα. Δίχως αφορμή μάλωνε με την κόρη μου…

Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι. Δεν θα ξαναχαμογελάσουμε ποτέ. Τι μας έκανε. Σκότωσε την κόρη μας μπροστά στο παιδί της. Πάλι καλά που γλίτωσε το καημένο αυτό…

Θα κάνουμε αγώνα. Θα αντέξω για τα εγγόνια μου αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Θα προσπαθήσω να τα βγάλω πέρα όπως τόσα χρόνια. Τι φύλαγε μέσα του αυτός ο άνθρωπος; Τι κακία φύλαγε να κάνει αυτό το πράγμα; Ποιος άνθρωπος τραβάει σκανδάλη στη γυναίκα του; Χώρισέ την, όμορφα και ωραία. Την φοβέριζε ότι αν φύγει θα τη σκοτώσει και δεν μας τα έλεγε όλα η κόρη μας”, λέει μεταξύ άλλων μη μποιρώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook