Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία ότι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο έδειξε ταινία ερωτικού περιεχομένου με αγόρια εφήβους σε 10χρονους μαθητές.

«Αγόρια στο ντους» ήταν ο τίτλος της ερωτικής ταινίας με περιπτύξεις μεταξύ εφήβων αγοριών,  που έβαλε η δασκάλα σε μαθητές της Δ΄δημοτικού να δούν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς μαθητή έκαναν καταγγελία στο δημοτικό σχολείο και έστειλαν εξώδικο.
Η ταινία « αγόρια στο ντουζ” έδειχνε ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ που ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο μαθητής που μίλησε στους γονείς του για το συμβάν υποστήριξε ότι όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι “ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας”.

«Έχουμε λάβει εξώδικο από γονείς μαθητή, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και σε ανώτερη αρχή από εμάς, περιμένουμε τις κινήσεις της ανώτερης αρχής”, αρκέστηκε να πει ο διευθυντής του σχολείου, όπου προβλήθηκε η επίμαχη ταινία, στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος των γονιών που έκαναν την καταγγελία, ανέφερε στην εκπομπή“Tlive” του Alpha : “Το παιδί έκανε εμετό, δεν είχε όρεξη να φάει, είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ήταν σοκαρισμένο. Έτσι εκμαίευσαν από το παιδί τι είχε συμβεί…”.

Ο τίτλος της ταινίας -που είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών- είναι “Τα αγόρια στο ντουζ” και δείχνει ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ, όπου ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο μαθητής υποστήριξε ότι όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι “ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook