Βόλος: 8.000 νέοι στο πάρτι των Μηχανολόγων Μηχανικών – Στο Νοσοκομείο δεκάδες άτομα λόγω μέθης (video)

To πάρτι των Μηχανολόγων –Μηχανικών έχει καθιερωθεί και γίνεται κάθε χρόνο ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλες μεταξύ των νέων.
Περισσότερα από 8.000 άτομα βρέθηκαν χθες το βράδυ μετά τις 23.00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του GRTimes το πάρτι άρχισε κατά τις βραδινές ώρες με τους συμμετέχοντες σε αυτό να παραμένουν στον χώρο μέχρι πρωίας διασκεδάζοντας με άφθονο ποτό και δυνατή μουσική.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr πρόκειται για ένα πάρτι που διοργανώνεται κάθε χρόνο και προσελκύει χιλιάδες νεαρούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί.
Για τους γνώστες το πάρτι αυτό είναι γνωστό ως «ΜΗΧ-ΜΗΧ» από τα πρώτα γράμματα της σχολής των Μηχανολόγων-Μηχανικών.
Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ, για περιστατικά ακραίας μέθης. Αρκετά άτομα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου με ασθενοφόρα αλλά και με ιδιωτικά ΙΧ, καθώς είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε για το βιβλίο του Τσίπρα – Δείτε το βίντεο
- Νέα στοιχεία για τον θάνατο χήρας υπουργού στο Κολωνάκι – Ευρήματα παραπέμπουν σε εμπρησμό – Στο Ανθρωποκτονιών η έρευνα (βίντεο)
- Μπορούμε να τελειώσουμε τον πόλεμο χωρίς τους Tomahawk, είπε ο Τραμπ – «Θέλουμε ειρήνη, ο Πούτιν όχι» απάντησε ο Ζελένσκι
- Αντριανέλλα Νικολάου: «Να φτιάξεις μια ζωή που ανυπομονείς να ξυπνήσεις για να την ζήσεις»
- Φοινικούντα: Μαραθώνια η νέα κατάθεση του ανιψιού του θύματος του διπλού φονικού – «Τον φοβόταν γιατί κληρονομούσε τη μερίδα του λέοντος», κατέθεσε η ξαδέλφη του
- Στο νοσοκομείο ο Διονύσης Σαββόπουλος
- Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ – Κέρδισε 5,7 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία και ακόμα 1,9 εκατ. ευρώ στη δεύτερη
- Η Ρεάλ έκανε δώρο στον Εμπαμπέ μια ολοκαίνουρια BMW φτιαγμένη αποκλειστικά για εκείνον, αλλά… δεν έχει δίπλωμα οδήγησης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook