Η κατάσταση της υγείας της 39χρονης θεωρείται σοβαρή αλλά ελεγχόμενη

Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κρίνεται η κατάσταση της 39χρονης εθελόντριας ερπετολόγου , την οποία δάγκωσε οχιά την περασμένη Παρασκευή, σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Η 39χρονη ερπετολόγος παραμένει σε καταστολή υπό μηχανική υποστήριξη, στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της .

Υπενθυμίζεται πως η 39χρονη κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περιστατικό στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Στην προσπάθεια της να απομακρύνει την οχιά, εκείνη τη δάγκωσε.

Συγκεκριμέν η ερπετολόγος είχε καταφέρει να βγάλει την οχιά από το σχολείο αλλά το φίδι τη δάγκωσε στην προσπάθεια της να το βάλει μέσα στην ειδική τσάντα που είχε μαζί της.

Μάλιστα παρά το δάγκωμα που δέχτηκε η ερπετολόγος ασφάλισε την οχιά μέσα μέσα στη ειδική τσάντα και λίγα λεπτά μετά κατέρρευσε.

Η 39χρονη υπέστη αναφυλακτικό σοκ. Αρχικά στο σημείο κατέφθασαν δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο ο γιατρός του οποίου λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook