Τρία τροχαία δυστυχήματα σήμερα το πρωί στην Αττική με έναν τραυματία και δύο νέους , μια κοπέλα κι έναν άνδρα, νεκρούς.

Τα τροχαία δυστύχηματα έλαβαν χώρα στην λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Άνοιξης , στον Ασπρόπυργο όπου σκοτώθηκε μια 21χρονη κοπέλα και στο Μαρούσι με θύμα έναν 24χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας .

Το ένα τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/5), στην Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Άνοιξης.

Συγκεκριμένα ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το ΙΧ να ανατραπεί. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ACTION24, το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε σφοδρά με ΚΑΦΑΟ και στην συνέχεια ανατράπηκε , με αποτέλεσμα να προσγειωθεί ανάποδα στο οδόστρωμα.

Στον Ασπρόπυργο μια 21χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος βγήκε για άγνωστο λόγο από τον δρόμο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, χτύπησε σε πλαϊνό τοίχο και τελικά σε μια κολώνα της ΔΕΗ στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς τα Άνω Λιόσια.

Στο Μαρούσι το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Σωρού λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα όταν ένας 24χρονος Πακιστανός αναβάτης μοτοσικλέτας συγκρούστηκε για άγνωστο λόγο με αυτοκίνητο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook