Για τις σοκαριστικές εικόνες με τα ψάρια έχει γίνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου.

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram από ταβέρνα στην Κάρπαθο στην οποία όχι μόνο αλευρώνουν ζωντανά τα ψάρια αλλά στη συνέχεια τα βάζουν ζωντανά και στο τηγάνι.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η πανελλήνια ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα και το κυνήγι «Νέμεσις» φαίνονται αρχικά πλάνα από τα ζωντανά ψάρια μέσα σε έναν κάδο με αλεύρι.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να βάζει στο τηγάνι ζωντανά τα ψάρια τα οποία πηδούν από την επαφή τους με το καυτό λάδι. Ο ίδιος άνδρας κρατά τα ψάρια ακίνητα με μια τσιμπίδα ενώ σε ένα από αυτά ακουμπάει πρώτα την ουρά του στο καυτό τηγάνι.

Τις σκληρές εικόνες καταγράφει μια γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει ως εξαιρετικά αστείο το θέαμα σχολιάζοντας πόσο φρέσκα είναι και λέγοντας κάποια στιγμή «δεν αλευρώνεται μόνο του, τηγανίζεται και μόνο του».

Σύμφωνα με την «Νέμεσις» για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στο ΑΤ Καρπάθου για κακούργημα και βασανιστική θανάτωση ζώου.

Στο σχόλιό της η οργάνωση ανέφερε μεταξύ άλλων για το περιστατικό:

«Έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο. Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται (έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου», ανέφερε η «Νέμεσις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook