Εξετάσεις: Tαλαιπωρία και καθυστερήσεις για χιλιάδες μαθητές λυκείου λόγω προβλημάτων με την Τράπεζα θεμάτων
Ο λόγος που δεν μπορούν οι εκπαιδευτικοί να μπουν στην τράπεζα θεμάτων , είναι ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει πέσει, με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν θέματα δύο ή τρεις ώρες πριν τις εξετάσεις.
Μετ’ εμποδίων συνεχίζονται οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα λύκεια της χώρας, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Τράπεζα Θεμάτων.
Μεγάλη ανησυχία επικράτησε από το πρωί στα λύκεια, καθώς οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων δεν μπορούν να μπουν στην Τράπεζα των θεμάτων για να κάνουν την κλήρωση των θεμάτων των ενδοσχολικών εξετάσεων.
Ο λόγος που δεν μπορούν οι εκπαιδευτικοί να μπουν στην τράπεζα θεμάτων , είναι ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει πέσει, με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν θέματα δύο ή τρεις ώρες πριν τις εξετάσεις.
Ωστόσο, αν και μετ’ εμποδίων συνεχίστηκαν οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα λύκεια της χώρας, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Τράπεζα Θεμάτων.
Να σημειωθεί ότι όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα, οι Διευθυντές των Λυκείων επικοινώνησαν με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής πολιτικής, το οποίο συνέστησε υπομονή.
Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γύρω στις 10:30 με αποτέλεσμα σε πολλά σχολεία να αναβληθούν οι εξετάσεις ενώ δόθηκε προτεραιότητα στους μαθητές της Γ΄’ Λυκείου που ετοιμάζονται για της πανελλαδικές.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συγκλονιστικό: Οδηγός μηχανής παρέσυρε τροχονόμο στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια ελέγχου – Δείτε βίντεο
- «Τρίποντα» και από τα Ευχοστολίδια στον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR – Πανιώνιος Cosmorama
- Φοινικούντα: Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Αρνείται τις κατηγορίες», ο ανιψιός του θύματος
- Ξεφτιλίζομαι σαν τον κάθε εγκληματία, θα καταθέσω στον φυσικό δικαστή, είπε ο «Φραπές» στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής – Live
- Πιερρακάκης Vs Βαν Πέτεγκεμ: Σήμερα η μάχη για τον νέο πρόεδρο του Eurogroup
- Συντάξεις Ιανουαρίου: Στις 19 και 22 Δεκεμβρίου η καταβολή τους – Αναλυτικά πότε θα πληρώσει το κάθε ταμείο
- Από σήμερα ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
- Ανδρουλάκης: Η κοινωνία είναι στο πλευρό των αγροτών – Η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη μας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook