Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψη του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας.

«Το απόγευμα ενημερωθήκαμε άμεσα και έγκυρα ότι δεν υπήρχε αναζήτηση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών. Αμέσως μετά ενημερωθήκαμε για το ένταλμα και προσήλθε αυτοβούλως. Είχε πει ότι δεν υπάρχει θέμα να κρυφτεί και να διαφύγει».

Πλέον, όπως είπε «θα προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας». Ερωτηθείς για τα αδικήματα που περιλαμβάνονται στη δίωξη κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ο δικηγόρος του είπε ότι «θα λάβουμε τη δικογραφία. Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, εξ όσων γνωρίζω είναι για βιασμό».

«Έχω ακούσει πολλές φήμες για διάφορα σπίτια. Είναι στην Αθήνα και έχει γνωστοποιηθεί πολύ πριν τις φήμες και το ένταλμα συλλήψεως για το πού βρίσκεται« είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω λάβει δικογραφία και κατηγορητήριο και δεν θέλω να κάνω τοποθέτηση. Αρνείται αυτές τις κατηγορίες. Ο κ. Λιγνάδης, έχω ξαναπεί, είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής με οργανωμένη σκέψη. Όλα αυτά που ακούτε τα αρνείται. Η διαδικασία να γίνεται από τα κανονικά, όχι τα λαϊκά δικαστήρια. Θα έχει την ευκαιρία να ακουστεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook