Νέα διακοπή στη δίκη του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλουτου, καθ ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν.

Είναι η 5η διακοπή της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και ο λόγος της σημερινής διακοπής είναι ότι ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις στη Νομική Σχολή.

«Αδίκως ταλαιπωρείται να μπεί στη Νομική, να πάει στη Δραματική Σχολή που έχει και ταλέντο», είπε ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια και επιπλέον 11,6 χρόνια k;aueirjh για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, μπροστά στα μάτια της ενός έτους τότε κόρης του Λυδίας και τη θανάτωση του σκυλιού της, δεν μετήχθη σήμερα στο δικαστήριο από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείται.

Ο κατηγορούμενος απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενημέρωσε την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ότι διαβάζει για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο να περάσει στη Νομική.

Με την έναρξη της σημερινής δικασίμου, συνεργάτης του γραφείου του συνηγόρου του 34χρονου πιλότου, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ενημέρωσε πως ο δικηγόρος πρέπει να παρασταθεί σε άλλη δίκη ενώ η κ. Βλαχιώτη, έτερη δικηγόρος του γραφείου, είναι κλινήρης. Έτσι ζήτησε για πέμπτη φορά διακοπή της διαδικασίας, η οποία στην προηγούμενη δικάσιμο είχε προχωρήσει στην εξέταση των πρώτων μαρτύρων.

Το αίτημα προκάλεσε την αντίδραση τόσο του συνηγόρου πολιτική αγωγής όσο και του δικαστηρίου με τον εισαγγελέα να τονίζει πως η δίκη πρέπει να γίνει.

Στο δικαστήριο μετά την υποβολή του αιτήματος για διακοπή της δίκης έλαβαν χώρα οι εξής διάλογοι:

Πρόεδρος: Είχαμε πει για σήμερα, δεν μας είχε πει ο κ. συνήγορος για κάποιο κώλυμα. Εσείς ως συνεργάτιδα του δεν μπορείτε να παρασταθείτε;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Όχι δεν έχω εξουσιοδότηση

Πρόεδρος: Έχουμε δώσει δύο διακοπές, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι πρέπει να τελειώσουμε ….

Πολιτική Αγωγή (Αθ. Χαρμάνης): Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη δική δεν το έχουμε δει σε άλλες. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά. Πέντε φορές έχω έρθει από το Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο. Χθες μίλησα με τον κ. Παπαιωαννίδη και μου είπε πως αν δεν μπορέσει να έρθει θα είναι η συνεργάτιδά του. Θα πάμε δηλαδή Σεπτέμβριο; Θα πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή.

Πρόεδρος: Η συνεργάτιδά σας που είναι;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Σπίτι κλινήρης …

Πρόεδρος: Αν στείλουμε αστυνομικό θα τη βρούμε εκεί;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Ναι…

Εισαγγελέας: Να υπομνήσετε στον κ. Παπαιωαννδιη την ανάγκη να είναι εδώ….Εξαιτίας του κωλυσιεργεί η δίκη …

Μετά τη διακοπή της δίκης ο συνήγορος της οικογένειας Κράουτς Θανάσης Χαρμάνης σε δήλωσή του είπε πως ο κατηγορούμενος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος,  «αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική» και ότι «θα πρέπει να πάει στη δραματική σχολή που έχει ταλέντο».

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook