Έτοιμη να καταρρεύσει η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

Η χαροκαμένη μάνα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια της: «Είμαι χάλια, έχασα ένα κοριτσάκι δυο χρόνων, έχασα την Παναγιώτα μου», είναι τα πρώτα λόγια μετά την φριχτή είδηση.

Το 2 ετών κοριτσάκι εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας από καταυλισμό Ρομά στην περιοχή του Πύργου που βρίσκεται κοντά στο αρδευτικό κανάλι.

Η αναζήτηση του παιδιού είχε τραγική κατάληξη καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Καταραχίου του Πύργου κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ.

Συντετριμμένη η μητέρα του 2 ετών κοριτσιού, μίλησε στα Μέσα λίγη ώρα αφότου οι Αρχές βρήκαν το παιδί και δήλωσε πως η δίχρονη δεν πήγαινε ποτέ προς τα εκεί, ενώ είπε πως το παιδί δεν πλησίαζε το νερό γιατί το φοβόταν και δεν ήξερε μπάνιο.

Στη συνέχεια εξήγησε τι έγινε: «Είχε ζητήσει το μωρό γάλα. Πήγα να της φτιάξω γάλα και μόλις βγήκα έξω η μικρή είχε εξαφανιστεί. Μετά δεν την βρήκα. Φώναξα, ρώτησα τους άλλους, δεν την είδανε.» είπε αρχικά η μητέρα του παιδιού στο patrisnews.gr.
« Μετά πήρα την αστυνομία τηλέφωνο, ήρθε και αρχίσανε και ψάχνανε. Η μικρή δεν πήγαινε στο κανάλι, φοβόταν να κάνει μπάνιο, δεν ήξερε να κάνει κιόλας. Δεν μ’ αφήσανε να πάω να την δω όταν την βρήκαν. Έχασα την μικρή μου Παναγιώτα» πρόσθεσε η μητέρα του παιδιού.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε πνιγμό .

Οι έρευνες είχαν ενταθεί σήμερα από ειδική Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ, αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με σκυλιά – ιχνηλάτες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook