«Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ικανός για όλα», είπε η ψυχιάτρος της Καρολάιν καταθέτοντας στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η ψυχιάτρος και τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν Κράουτς, μίλησε για την προσωπικότητα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τη στάση του ακόμα και τώρα που έχει καταδικαστεί για την δολοφονία της.

Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό σε ισόβια δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου από τις φυλακές Κορυδαλλού για να εξεταστεί στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων.

«Καταπέλτης» ωστόσο ήταν η ψυχίατρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
«Στη ναρκισσιστική διαταραχή ο άλλος γίνεται ο καθρέπτης μας. χρειάζομαι έναν άλλο για να μου επιβεβαιώσει ότι είμαι καλός, αρεστός. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν την απόρριψη, η απόρριψη τους κατεδαφίζει. Λείπει η ενσυναίσθηση απέναντι στο παιδί του», είπε αρχικά στον εισαγγελέα.

«Σκοτώνει το παιδί του την περίοδο που το θηλάζει. Το παίρνει στην κηδεία που έβλεπε την μητέρα του στο φέρετρο με 40 βαθμούς. Αυτά δεν τα κάνει ένας άνθρωπος που αγαπάει το παιδί του. Ο νάρκισσος έχει μία υπεροψία και δεν αφήνει τον έλεγχο των πραγμάτων στους άλλους», συμπλήρωσε η ψυχίατρος.

Στην ερώτηση τι είναι ικανό να κάνει ένα τέτοιο άτομο, απάντησε: «όλα και τίποτα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook