Λύθηκε το μυστήριο με την εγκατάλειψη ενός νεογέννητου βρέφους από την μητέρα του.

Το νεογέννητο αγοράκι εγκαταλείφθηκε χτες Παρασκευή έξω από σπίτι στην Ξάνθη αλλά σήμερα εμφανίστηκε η 27χρονη μητέρα στην Αστυνομία και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει το βρέφος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,που επικαλείται η ΕΡΤ η 27χρονη μητέρα φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί μόλις έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

«Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι στις 00.30- σχεδόν 14 ώρες μετά τη γέννηση του, τηλεφώνησε στον αδερφό της, λέγοντάς του ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιά τους.

Οι αστυνομικοί άκουσαν με πολύ προσοχή όσα τους περιέγραψε η 27χρονη και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης. Με εντολή της εισαγγελίας δεν συνελήφθη.

Ωστόσο με συνδρομή αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Ξάνθης η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης τόσο για να υποβληθεί σε εξετάσεις όσο και για να πάρει πίσω το μωρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη.

Πηγή: ΕΡΤ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook