Kοζάνη: Πανικός σε λούνα πάρκ – Χάλασε τρενάκι και κόπηκαν δύο βαγόνια (video)

“Ξαφνικά ακούστηκε μεγάλος κρότος, το τρενάκι σταμάτησε και όλοι τρόμαξαν”, είπε η μητέρα ενός παιδιού που ήταν στο τρενάκι
Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το της Κυριακής στο χώρο του λούνα-παρκ, στο κατάμεστο από κόσμο πανηγύρι του Δρεπάνου Κοζάνης, όταν, ξαφνικά, χάλασε το “τρενάκι” και κόπηκαν δυο βαγόνια, ενώ το “παιχνίδι” ήταν σε πλήρη λειτουργία.
Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και οι υπεύθυνοι έσπευσαν αμέσως να απεγκλωβίσουν γονείς και παιδιά που επέβαιναν στα δυο βαγόνια, ενώ το “τρενάκι”, φυσικά, σταμάτησε τη λειτουργία του.
“Ξαφνικά ακούστηκε μεγάλος κρότος, το τρενάκι σταμάτησε και όλοι τρόμαξαν”, ανέφερε στο Kozanimedia επισκέπτρια του πανηγυριού και μητέρα παιδιών, σημειώνοντας πως “έσπασε ο ιμάντας που ενώνει τα βαγόνια και έμειναν τα δύο βαγόνια στην στροφή και τα άλλα κύλησαν προς τα πίσω…”.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ένας εκ των γονέων που εγκλωβίστηκαν σε βαγόνι έσπευσε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο χώρο του λούνα παρκ και να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγία Παρασκευή: H Ελληνίδα πρώην σύζυγος αναγνώρισε τον 43χρονο Πολωνό καθηγητή που δολοφονήθηκε – Θρίλερ για το κίνητρο της εκτέλεσης
- Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιό της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο
- Big Brother: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο live – Απόψε στις 22:50 στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
- Το ιδανικό «Καλοκαιρινό Ραντεβού» «έκλεισε» για αύριο Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 09:50 στο OPEN
- Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει πού έγιναν τα πρώτα της ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη: Κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα και ποζάρει με το μαγιό της
- ΕΜΥ: H Τρίτη πιο δύσκολη μέρα του καύσωνα με θερμοκρασίες 40 – 42 βαθμών
- Βόλος: Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – «Είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα», είπε η βουλευτής (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook