Ο ιερέας, ετέθη σε αργία από την Μητρόπολη Ύδρας μόλις έγινε γνωστό ότι έστειλε σε ανήλικο πορνογραφικό βίντεο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 40χρονος, ιερές που είναι Αρχιμανδρίτης ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο στην Ερμιονίδα.

Ο Αρχιμανδρίτης είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου, και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δική, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ιερέα απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο ιερέας έχει στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους.
Στο δικαστήριο του Ναυπλίου οδηγήθηκε, νωρίτερα, ο σάτυρος ιερέας από την Ερμιονίδα.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Ναυπλίου

Ο ιερέας, ο οποίος ήταν και δάσκαλος κατηχητικού, είχε συχνή επαφή με τη νεολαία της περιοχής γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις αρχές ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερη δράση από αυτή που αποκαλύφθηκε, όταν οι γονείς του 12χρονου είδαν το άσεμνο βίντεο που έδειχνε γυμνό τον αρχιμανδρίτη και να μιλάει χυδαία.
Άλλωστε οι γονείς του 12χρονου που είχε και πνευματική σχέση με τον ιερέα έκαν την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ιερέας μέσω του συνηγόρου είχε δηλώσει στο MEGA  ότι έγινε λάθος καθώς το άσεμνο βίντεο δεν είχε παραλήπτη τον ανήλικο αλλά έναν ενήλικο άνδρα με τον οποίο έκανε διαδικτυακό σεξ .

Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης είχε ανακοινώσει ότι έθεσε σε αργία τον σάτυρο ιερέα δίνοντας στη δημοσιότητα και το όνομά του: «Η `Ιερά Μητρόπολις “Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ι…. Λ…. κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook