Συνολικά έχουν συλληφθεί 29 άτομα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης και έχουν προφυλακιστεί 21 άτομα, ανάμεσα τους και ο βασικός εγκέφαλος ο επιχειρηματίας που την εξέδιδε.

Προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι επτά από τους οκτώ συνολικά νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ένας μόνον από τους κατηγορούμενους αφέθηκε ελεύθερος και τού επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, δύο φορές το μήνα .

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν 20χρονο νεαρό ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του , που κατηγορούνται για το βιασμό της 12χρονης και κατά πληροφορίες στην απολογία του επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.

Υπενθυμίζεται πως οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσης της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού, στον Κολωνό, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook