Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θέλει να συνεχιστεί η δίκη του στο Εφετείο και αποσύρει την έφεση του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλους , πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά. Επίσης έχει καταδικαστεί και σε 10 χρόνια κάθειρξη για τη θανάτωση του σκύλου της Καρολάιν.

Και ενώ η δίκη του στο Εφετείο ήταν σε εξέλιξη εδώ και μερικές εβδομάδες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, δηλώνει ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παραιτείται από την έφεση που έχει υποβάλλει αλλά και από κάθε άλλο ένδικο μέσο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον συνήγορο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρει τα εξής: «Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό. Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Στη δίκη του στο Εφετείο ο Μπάμπης Παναγιωτόπουλος προσπαθούσε να αποδείξει ότι η άγρια δολοφονία της Καρολάιν με δράστη τον ίδιο έγινε ενώ βρισκότνα σε βρασμό ψυχικής ορμής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook