Επεισοδιακή καταδίωξη με τρείς συλλήψεις ενώ τραυματίστηκε και ένα αστυνομικός που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη ενός αυτοκινήτου στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 00.00 το βράδυ, όταν οι αστυνομικοί της ομάδα «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ένα αμάξι. Πριν όμως τον έλεγχο, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταδίωξη που ακολούθησε, ένας εκ των αστυνομικών που οδηγούσε μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε αρχικά στο «424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης» και έπειτα στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».

Δείτε το βίντεο του MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου επεδίωξε επανειλημμένως να πέσει πάνω στη μηχανή του αστυνομικού, ενώ πριν την ακινητοποίησή του πραγματοποίησε αναστροφή και προσπάθησε να εμβολίσει το δίκυκλο χωρίς να τα καταφέρει, καθώς ο αστυνομικός πυροβόλησε με το όπλο του στα λάστιχα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να καταφέρει να το ακινητοποιήσει.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και το αυτοκίνητο τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας «Ζ», οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε τρεις άντρες. Κατά τη διάρκεια των συλλήψεων, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας ακόμα αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Στην κατοχή του 27χρονου δράστη, που ήταν και ο οδηγός του αυτοκίνητου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης.

Εκτός από τον οδηγό συνελήφθησαν άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook