Το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ότι κλάπηκε, ενώ εκτός από τα όπλα βρέθηκαν φυσίγγια και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Το αυτοκίνητο που βρέθηκε στο Νέο Κόσμο είχε κλαπεί από τη Νίκαια και η ιδιοκτήτρια είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρία.

Το αυτοκίνητο στο Νέο Κόσμο με το βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε τυχαία όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν το αυτοκίνητο σταθμευμένο , το θεώρησαν ύποπτο και σε έλεγχο που έκαναν ανακάλυψαν ότι ήταν κλεμμένο.

Όπως εξακριβώθηκε το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Νίκαια τον περασμένο Ιανουάριο οπότε χτύπησε συναγερμός και οι αστυνομικοί άρχισαν την έρευνα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του και η οποία δεν ήξερε που βρίσκεται έκτοτε το όχημα. Μάλιστα, είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρία για κλοπή.


Σήμερα οι υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρίας άνοιξαν το όχημα και εντόπισαν στο εσωτερικό του δυο Καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια εννιάρια , φυσίγγια, δυο μπετόνια με εύφλεκτο υλικό καθώς και δυο χειροβομβίδες. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως ενώ στο σημείο έφτασε η ομάδα ΤΕΕΜ για την απενεργοποίηση των χειροβομβίδων.


Το σύνολο του οπλισμού μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή, καθώς πρόκειται για βαρύ οπλισμό που θα μπορούσε να ανήκει μόνο σε κάποια μεγάλη εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο συνδέεται με τη διπλή μαφιόζικη δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook