Τέσσερις ένοπλοι ακινητοποίησαν τον φύλακα στο βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο και έβαλαν φωτιά στα φορτηγά.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η επίθεση στο βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο με τον εμπρησμό των φορτηγών, συνδέεται με τα κυκλώματα της νύχτας και την πρόσφατη διπλή εκτέλεση στο Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ένοπλοι ακινητοποίησαν τον φύλακα του πρατηρίου καυσίμων και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε δύο μεγάλες νταλίκες, που βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης, στην οδό Μεγαρίδος, δίπλα στο βενζινάδικο.

Τα φορτηγά – ψυγεία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και η πυροσβεστική με 21 πυροσβέστες και επτά οχήματα, καθώς και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ γιατί υπάρχουν ενδείξεις ότι για τον εμπρησμό των φορτηγών χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Στην ΕΛΑΣ έχει σημάνει συναγερμός . μετά την εμπρηστική επίθεση στο βενζινάδικο τα ξημερώματα, στον Ασπρόπυργο καθώς «βλέπουν» να έχει αρχίσει ένας πόλεμος μεταξύ των νονών της νύχτας.

Την ίδια ώρα αξιολογούνοι αστυνομικοί το γεγονός ότι το αυτοκίνητο που έκαψαν οι δράστες της πρόσφατης διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, βρέθηκαν κοντά στο βενζινάδικο που δέχτηκε την εμπρηστική επίθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook