Θλίψη στην Ημαθία από τον αιφνίδιο θάνατο 8χρονου αγοριού που παρουσίασε υψηλό πυρετό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα laikoyra.gr, όλα συνέβησαν σε χωριό της Ημαθίας, όταν το παιδί ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Νάουσας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί εκεί διέγνωσαν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ίωση κι έτσι οι γονείς με τον 8χρονο έφυγαν από το νοσοκομείο. Ωστόσο, το παιδί ανέβασε ξανά πυρετό κι επισκέφθηκε το νοσοκομείο για δεύτερη φορά, το Σάββατο (10/6).

Οι περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι το παιδί πρέπει να είχε φύγει άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο. Από τη Νάουσα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση έτσι ώστε να φτάσει το παιδί όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αστυνομία γιατρούς και ασθενοφόρο. Όμως το παιδί δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το απόγευμα της Κυριακής να καταλήξει.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του μαθητή από το Στενήμαχο Ημαθίας, σημειώνοντας πως σε ένδειξη πένθους το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής στην οικογένεια, στους οικείους, στους συμμαθητές και τους δασκάλους για την απώλεια του μικρού μαθητή μας από το Στενήμαχο. Οι σκέψεις μας αυτές τις ώρες είναι στην οικογένεια του παιδιού, στην οποία εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας», αναφέρει ο δήμαρχος Νάουσας.

Πηγή: laikoyra.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook