Η σορός της εντοπίστηκε στην περιοχή Αλυκές

Tραγικός είναι ο επίλογος στην εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6).

Η 27χρονη Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές στην Κώ από εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της

Η 27χρονη Αναστάζια ήταν γυμνή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  ενώ το σημείο που βρέθηκε είναι κοντά στο σπίτι του 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές οποίος είχε συλληφθεί για την αρπαγή της τις προηγούμενες μέρες.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν μέσα σε σακούλες σκουπιδιών,  ανάμεσα σε χόρτα.

Εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες είδε πρώτη τις σκληρές εικόνες στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Όλα δείχνουν πως η 27χρονη δολοφονήθηκε και μένει να διαπιστωθεί  με ποιο τρόπο και ποιός ή ποιοί είναι οι δράστες .

Η υπόνοια ότι  επρόκειτο  για έγκλημα ήταν στα ενδεχόμενα των αστυνομικών που έχουν αναλάβει τις έρευνες, από την πρώτη στιγμή.

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της 27χρονης που έφτασε σήμερα στην Κω από την Πολωνία όσο και ο σύντροφός της, ο οποίος και δήλωσε την εξαφάνιση της στην Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα.

Στο μεταξύ στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αθηνών βρίσκεται το κινητό της Αναστάζια το οποίο βρήκε χτες περαστικός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Αν και έχει αφαιρεθεί η κάρτα SIM οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να αντλήσουν στοιχεία για τις κινήσεις της. Παράλληλα κατασχέθηκε και ερευνάται και το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που μετέφερε την 27χρονη στο σπίτι του και ήταν ο τελευταίος που την είδε πριν χαθούν τα ίχνη της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook