Άγρια δολοφονία με θύμα έναν 52χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αγία Τριάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ένας 82χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να πυροβόλησε πισώπλατα δύο φορές τον 52χρονο συγχωριανό του σκοτώνοντάς τον επειδή τα γίδια μπήκαν στο χωράφι του στην Αγία Τριάδα Ηλείας.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας στο άγριο έγκλημα που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης.

Το θύμα είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο από το στυγερό έγκλημα.
Σήμερα, τα γίδια του θύματος μπήκαν κατά λάθος μέσα στα χωράφια του 82χρονουγια να βοσκήσουν. Στη συνέχεια, ο 82χρονος πήρε τηλέφωνο τον 52χρονο και του είπε να πάει να πάρει τα πρόβατα από εκεί.

Όταν έφτασε εκεί, λογομάχησαν και το θύμα του είπε «τι να κάνω τώρα, θα τα πάρω τα πρόβατα, εάν θες πυροβόλησέ με» και γύρισε την πλάτη.

Τότε, ο δράστης τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές.

Αμέσως έφτασε ο αδελφός του δράστη στο σημείο και ο 82χρονος έστρεψε την καραμπίνα και σε εκείνον αλλά ευτυχώς ήταν άδεια ενώ ο αδλεφός του θύματος κατάφερε και τον αφόπλισε.

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών. Στην περιοχή αναμένεται και ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

«’Ήμουν νωρίτερα εγώ και ο αδελφός μου ήρθε μετά. Λογομάχησαν και έβγαλε το τουφέκι και τον σκότωσε για τίποτα», δήλωσε ο αδελφός του.

Πηγή: Ηλεία Live

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook