Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία λεωφορείου – Διέλυσε πάνω από 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά την καταστροφή και τις υλικές ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα από την τρελή πορεία του λεωφορείου.
Τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και διέλυσε τα πάντα στο διάβα του στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία Οδό, κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν το τουριστικό λεωφορείο – το οποίο δεν είχε μέσα επιβάτες – έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές.
Ο οδηγός, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ, κατάφερε να δηλώσει πως το λεωφορείο έφυγε από τον έλεγχό του και δεν μπορεί να καταλάβει πως συνέβη αυτό.
Υπολογίζεται πως τουλάχιστον 10 οχήματα έχουν υποστεί υλικές ζημιές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook