Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία λεωφορείου – Διέλυσε πάνω από 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά την καταστροφή και τις υλικές ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα από την τρελή πορεία του λεωφορείου.
Τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και διέλυσε τα πάντα στο διάβα του στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία Οδό, κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν το τουριστικό λεωφορείο – το οποίο δεν είχε μέσα επιβάτες – έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές.
Ο οδηγός, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ, κατάφερε να δηλώσει πως το λεωφορείο έφυγε από τον έλεγχό του και δεν μπορεί να καταλάβει πως συνέβη αυτό.
Υπολογίζεται πως τουλάχιστον 10 οχήματα έχουν υποστεί υλικές ζημιές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλέλια Ανδριολάτου – Βάσια Κωσταρά: Απολαμβάνουν τη θάλασσα με μαύρα μπικίνι και …κολάζουν – Φωτογραφίες
- Rack: H παρατήρηση σε 15χρονο που κατανάλωνε αλκοόλ – «Έχουμε θέμα με τα ανήλικα που πίνουν» (βίντεο)
- Οικογένεια Μαζωνάκη: «Για εμάς αξία έχει η ασφάλεια του Γιώργου, οτιδήποτε άλλο δεν μας αγγίζει»
- Περιπέτεια σε πτήση από Κέρκυρα για Γερμανία – Έπιασε φωτιά κινητήρας του αεροσκάφους – Προσγειώθηκε στο Μπρίντιζι (βίντεο)
- ΕΡΤ1: Backstage στα γυρίσματα του τρέιλερ της «Αθλητικής Κυριακής»
- Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Η πρώτη βόλτα στην παραλία με τον 1,5 μηνών γιο τους – Βίντεο
- Αλέξανδρος Τσουβέλας: Στην πίστα και στον χορό στο πανηγύρι της Γρέβιας
- Αλεξάνδρα Νίκα: Αγκαλιά με τον 8 μηνών γιο της – Φωτογραφία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook