Νεκρός 20χρονος Ελληνοκύπριος Εύελπις κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στη Ρεντίνα
Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος Εύελπι
Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στη Ρεντίνα, ενώ ο 20χρονος εύελπις είχε υποβληθεί σε όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές εξετάσεις.
Ο 20χρονος εύελπις που έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Πρόκειται για 20χρονο ελληνοκύπριο Εύελπι που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος Εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: «Μονομερές δικαίωμά μας η επέκταση των υδάτων, απαράδεκτο το casus belli»
- «Η μεγάλη χίμαιρα»: Η μικρή Άννα αρρωσταίνει και η οικογένεια βυθίζεται σε αγωνία και οργή – Στο ERTFLIX από το Σάββατο 24.01.2026
- Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις κρίσιμες αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League
- Κακοκαιρία – Άστρος: Είχε σώσει ένα παιδί ο λιμενικός λίγο πριν παρασυρθεί από το γιγάντιο κύμα και ξεψυχήσει – Βίντεο –σοκ από το δυστύχημα
- Νταβός: Ο Τραμπ παρουσίασε το Συμβούλιο Ειρήνης – Συμμετέχουν 19 χώρες, μόνο Ουγγαρία και Βουλγαρία από την ΕΕ
- Κακοκαιρία – Άνω Γλυφάδα: Αυτή είναι η 56χρονη που έχασε τη ζωή της – «Είχε σφηνώσει κάτω από το αυτοκίνητο του γιου μου, από τη μέση και κάτω ήταν έξω από το αυτοκίνητο”
- Άνω Γλυφάδα: Γυναίκα παρασύρεται από τα ορμητικά νερά και διασώζεται από περαστικούς – Βίντεο
- «AfterDark»: Καλεσμένοι οι Παναγιώτα Βλαντή – Λένα Ουζουνίδου και Δήμος Αναστασιάδης, στις 23&24 Ιανουαρίου στις 00:45 στο OPEN
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook