Μετάνοια αναμένεται να δηλώσουν οι δύο ανήλικοι

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη του μετρό θα βρεθούν σήμερα οι δυο ανήλικοι κατηγορούμενοι της υπόθεσης. Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές άσκησαν σε βάρος τους ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι και ένας ειδικός φρουρός, σε βάρος του οποίου η εισαγγελία άσκησε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη και ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Τα δυο ανήλικα αδέλφια αναμένεται να δηλώσουν μετάνοια γι’ αυτό που έκαναν.

Μάλιστα, την εκδοχή αυτή των γεγονότων προέβαλλε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και η μητέρα των δυο αγοριών, η οποία επέρριψε ευθύνες στον σταθμάρχη κι όχι στα παιδιά της.

Από βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκύπτει πως ο 17χρονος και ο 15χρονος χτύπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη.

Η ισχύουσα νομοθεσία προβλέπει πολυετή κάθειρξη για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ σε περίπτωση που αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό η όποια ποινή που μπορεί να επιβληθεί θα μειωθεί. Πάντως, το πιθανότερο είναι να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι και όχι το έσχατο μέτρο της προφυλάκισης…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook