Ο 57χρονος αγρότης από τον Έβρο διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο μετά το επεισόδιο στο Τελωνείο των Κήπων.

Πέθανε ο 57χρονος Έλληνας που τραυματίστηκε όταν Τούρκος οδηγός τον χτύπησε και στη συνέχεια τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια τσακωμού στο Τελωνείο των Κήπων στον Έβρο για τη σειρά στην ουρά.
Ο άτυχος άνδρας έδινε μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Τελωνείο Κήπων.

Ο 57χρονος βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ωστόσο δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των οδηγών, με αποτέλεσμα ένας από τους οδηγούς, Τούρκος κάτοικος Γαλλίας , διαπληκτίστηκε έντονα μαζί του τον χτύπησε με έναν λόστο , όπως είπαν οι συγγενείς του Έλληνα, στο κεφάλι και στη συνέχεια τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του πολύ βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο τραυματίας είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Το αυτοκίνητο του Τούρκου κατασχέθηκε ως, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ο 57χρονος ήταν κλινικά νεκρός όπως είπαν οι γιατροί χτές μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο και τελικά κατέληξε σήμερα μη αντέχοντας τα βαριά τραύματα του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook