Η 45χρονη Άννα πάλεψε άγρια με τον δράστη, πριν καταλήξει νεκρή από αιμορραγικό σόκ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Η 45χρονη τρανς, Άννα Ιβάνκοβα, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της, στον Άγιο Παντελεήμονα. ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που συμμετείχε στο τελευταίο Athens Pride ενώ εμφανιζόταν και ως performer σε γνωστό club, στη λεωφόρο Συγγρού.

Η νεκροψία-νεκροτομή της σορού της 45χρονης τρανς, από την Κούβα , έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το σπίτι της Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν γεμάτο αίματα, γεγονός που δείχνει ότι πάλεψε για τη ζωή της με τον δράστη, ενώ αποκαλύπτει και τον μαρτυρικό θάνατο που είχε.

H ιατροδικαστική εξέταση έδειξε σύμφωνα με πληροφορίες ότι αιτία θανάτου το αιμορραγικό σοκ. Έφερε δύο μαχαιριές στον λαιμό που ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ήταν και τα μοιραία χτυπήματα, καθώς τα τραύματα αυτά είχαν μεγάλο βάθος.

Ωστόσο η σορός της 45χρονης έφερε πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και στο κεφάλι που μοιάζουν με χαρακιές που έχουν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο αλλά δεν είναι τόσο βαθιά.

Η Άννα βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και εργαζόταν ως χορεύτρια στο γνωστό μπαρ «Κούκλες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook