Ισόβια κάθειρξη για τους 7 από τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα , σύμφωνα με το thestival.gr για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης πρότεινε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τους επτά που κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ για τους άλλους πέντε που κρίθηκαν ένοχοι για συνέργεια στην δολοφονια, 15ετή κάθειρξη στον καθένα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά μετατροπή του αρχικού κατηγορητήριου, οι συγκεκριμένοι 7 κατηγορούμενοι είναι αυτοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ενώ οι υπόλοιποι 5 κατηγορούνται για συνέργεια στο έγκλημα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι το Μικτό Ορκωτ’ο Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε την πρόταση της εισαγγελέως και δεν αναγνώρισε κανένα από τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων.
Αναμένεται η τελική απόφαση επί των ποινών από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τους 12 κατηγορούμενους της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Στο δικαστήριο είναι παρόντες και οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook