Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο στην Θεσσαλονίκη.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 50χρονου ενώ λογομαχούσε με τον δράστη έγινε το μεσημέρι σε βενζινάδικο στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν τν δράστη από την πινακίδα του αυτοκίνητου με το οποίο διέφυγε και καταγράφηκε , όπως και η εν ψυχρώ δολοφονία από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το protothema.gr πρόκειται για άνδρα από την Αλβανία που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για ποινικά αδικήματα. Η έρευνα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει άφαντος

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τη 1.00 το μεσημέρι, επί της οδού Σόλωνος 51.
Το θύμα, επίσης αλβανικής καταγωγής. τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας

Καρέ καρέ αποτυπώνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο η δολοφονία του 50χρονου.

Στο βίντεο φαίνεται το θύμα να λογομαχεί με τον οδηγό ενός οχήματος και στη συνέχεια να προσπαθεί να τον χτυπήσει με μία αλυσίδα. Τότε δέχεται τους πυροβολισμούς και πέφτει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 50χρονο θύμα, πυροβολήθηκε τουλάχιστον δύο φορές, χωρίς ακόμα να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα θύμα και θύτης ήταν φίλοι και είχαν πάει πριν το αιματηρό συμβάν σε καφετέρια όπου φέρεται να τσακώθηκαν. Εφυγαν αλλά συναντήθηκαν ξανά στο βενζιδάκο όπου έγινε το κακό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook