Πάτρα: “Μανούλα μου σε σκότωσε” φώναζε το παιδί της 25χρονης που την μαχαίρωσε ο σύντροφος της
Η νεαρή γυναίκα μαχαιρώθηκε άγρια από τον σύντροφο της μπροστά στο ανήλικο παιδί της. Μεθυσμένος ο δράστης , διέφυγε και αναζητείται
Η γυναίκα από την Πάτρα που φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι κυρίως στο λαιμό υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρούφου και Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι που διέμεναν. Ο σύντροφος της που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ φάερεται να της επιτέθηκε χτυπώντας την με μαχαίρι στον λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματος της. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.
Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι από τις γύρω πολυκατοικίες να καλέσουν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Ο σύντροφος της 25χρονης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.
Πηγή: Tempo24News
Ολες οι Ειδήσεις
- MAD VMA 2026: Δάκρυσε η Ελένη Φουρέϊρα όταν παρέλαβε το βραβείο – Η αναφορά στην οικογένεια της – Βίντεο
- Mad VMA 2026: Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για τα 30 χρόνια καριέρας του και το θερμό φιλί στην Υβόννη Μπόσνιακ (βίντεο)
- Βασίλης Ζούλιας για Γιωτόπουλο: – “Δεν με συγκινεί η εικόνα του γερασμένου κτήνους , θα ήθελα να πεθάνει πίσω από τα σίδερα”
- «Βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: «Γελοία η προσέγγισή σου» λέει η Διαμαντοπούλου στον Δούκα, στήριξες τη ΝΔ της απαντά ο δήμαρχος
- Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα τη συμφωνία με το Ιράν: Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ και αίρονται οι κυρώσεις – Τα 14 σημεία
- Π. Παυλόπουλος: Πώς η καταχρηστική, και μάλιστα κατά συρροήν, επίκληση της Εθνικής Ασφάλειας εις βάρος του θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών οδήγησε στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers
- Κατσέλη: Να συμπορευτεί η ΕΛΑΣ του Τσίπρα με το ΠΑΣΟΚ, να αποφασίσει ο Ανδρουλάκης πού θέλει να πάει (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook