Η νεαρή γυναίκα μαχαιρώθηκε άγρια από τον σύντροφο της μπροστά στο ανήλικο παιδί της. Μεθυσμένος ο δράστης , διέφυγε και αναζητείται

Η γυναίκα από την Πάτρα που φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι κυρίως στο λαιμό υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και  σύμφωνα με τους γιατρούς βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρούφου και Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα,  σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι που διέμεναν. Ο σύντροφος της που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ φάερεται να της επιτέθηκε χτυπώντας την με μαχαίρι στον λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματος της. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι από τις γύρω πολυκατοικίες να καλέσουν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο σύντροφος της 25χρονης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

Πηγή: Tempo24News

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook