Καύσωνας – Meteo: Υψηλές θερμοκρασίες και το βράδυ με πάνω από 30ο C σε 61 περιοχές

Ο καύσωνας Κλέων έφερε πολύ υψηλές θερμοκρασίες κάνοντας δύακολες και ζεστές και τις νύχτες.
Παρά την προσωρινή υποχώρηση του καύσωνα Κλέων η νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα ήταν ιδιαίτερα ζεστή σε πολλές περιοχές της χώρας με θερμοκρασίες πάνω από τους 30 βαθμούς ακόμα και στα νησιά.
Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το meteo οι θερμοκρασίες τη νύχτα δεν έπεσε κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου σε 61περιοχές της χώρας.
Μάλιστα, στην Κάλυμνο η θερμοκρασία το βράδυ δεν έπεσε κάτω από τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Ειδικότερα:
Παρά την πτώση που έχει σημειώσει η θερμοκρασία, ιδιαίτερα θερμή ήταν η νύχτα της Κυριακής 16/07 προς Δευτέρα 17/07. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι μέχρι τις 06:00 τω πρωί, 61 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr είχαν καταγράψει θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 30 βαθμών Κελσίου. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί όπου καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες μέχρι τις 06:00 το πρωί.
Ολες οι Ειδήσεις
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η Φαίη Θεοχάρη σε μια νέα version της επιτυχίας «Συγκοινωνούντα Δοχεία»
- O «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Η «Real news» της Κυριακής
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook