Άγιος Παντελεήμονας: Προσήχθη 35χρονος αλλοδαπός για την άγρια δολοφονία της τρανς

Μία προσαγωγή ενός 35χρονου άνδρα έκανε η Ελληνική Αστυνμομία ως ύποπτου για τη άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς
Πρόκειται για έναν 35χρονο αλλοδαπό που φέρεται ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς από την Κούβα, Άννας Ινβάκοβα. Ψστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικές αρχές και πώς συνδέεται με τη δολοφονία της άτυχης Άννας.
Υπενθυμίζεται πως η σορός της 46χρονης εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο, επειδή είχε καθυστερήσει και δεν το συνήθιζε.
Η άτυχη τρανς είχε δεχτεί πληθώρα χτυπημάτων με μαχαίρι και πέθανε από αιμαρραγικό σοκ σύμφωνα με την ιστροδικαστική έκθεση με το θάνατο της να θεωρείται ότι ήταν μαρτυρικός.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook