Άγιος Παντελεήμονας: Προσήχθη 35χρονος αλλοδαπός για την άγρια δολοφονία της τρανς

Μία προσαγωγή ενός 35χρονου άνδρα έκανε η Ελληνική Αστυνμομία ως ύποπτου για τη άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς
Πρόκειται για έναν 35χρονο αλλοδαπό που φέρεται ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς από την Κούβα, Άννας Ινβάκοβα. Ψστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικές αρχές και πώς συνδέεται με τη δολοφονία της άτυχης Άννας.
Υπενθυμίζεται πως η σορός της 46χρονης εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο, επειδή είχε καθυστερήσει και δεν το συνήθιζε.
Η άτυχη τρανς είχε δεχτεί πληθώρα χτυπημάτων με μαχαίρι και πέθανε από αιμαρραγικό σοκ σύμφωνα με την ιστροδικαστική έκθεση με το θάνατο της να θεωρείται ότι ήταν μαρτυρικός.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook