Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 35χρονο από το Μπαγλαντές πριν και μετά το έγκλημα πολύ κοντά στο σπίτι της δολοφονημένης Κουβανής τράνς .

Η Ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει τον 35χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς, λίγο πριν το στυγερό έγκλημα, να ψάχνει το σπίτι του θύματος στον Άγιο Παντελεήμονα και να μιλάει στο κινητό προφανώς με την άτυχη γυναίκα , λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία της .

Επίσης σε άλλο βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr καταγράφεται η διαδρομή που ακολούθησε ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός Μohim Gazi από τη στιγμή που το «έσκασε» από το σπίτι της 46χρονης τρανς Άννας Ιβάνκοβα μέχρι να φθάσει στο σπίτι του στην Ομόνοια .

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψή του δράστη
Αυτά ακριβώς τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας πριν και μετά τη δολοφονία, τα τραύματα που είχε σε διάφορα σημεία του σώματός του και στο πρόσωπο, καθώς και τα αποτυπώματά του που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της 46χρονης στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα που οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψή του 35χρονου.


Σύμφωνα με πληροφορίες , η αστυνομία αξιοποίησε πληροφορία, η οποία ανέφερε πως ένας άνδρας με τραύματα αλλά και αίματα στο πρόσωπο μπήκε σε πολυκατοικία της 3ης Σεπτεμβρίου 19, περίπου 1.300 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.

Στη συνέχεια η αστυνομία βρήκε πως ένας άνδρας με το όνομα Gazi Mohim 35 ετών διεκομίσθη στο ΓΝΑ με τραύματα από “τέμνον όργανο” στο αυτί, στα χείλη και στη μύτη.

Όπως τονίζεται από την αστυνομία, ο δράστης αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα στο οπτικό υλικό που υπάρχει και ταυτοποιήθηκε πως είναι αυτός ο οποίος εισέρχεται στην είσοδο της πολυκατοικίας του θύματος στις 6.55 το πρωί, και λίγες ώρες αργότερα στις 10.41 φεύγει και κινείται με αίματα στο πρόσωπο και στα χέρια και λίγο αργότερα ο ίδιος μπαίνει στην πολυκατοικία της 3ης Σεπτεμβρίου.

Αρνείται τη δολοφονία
Από την πλευρά του ο 35χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε κατά την απολογία του κάθε σχέση με το έγκλημα, ενώ στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα τραύματα του, ισχυρίστηκε πως είχε πέσει θύμα απαγωγής και ότι οι απαγωγείς του τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Φίλες της τρανς έχουν καταθέσει στην ΕΛΑΣ ότι θύμα και δράστης είχαν δεσμό. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν καταλήξει ότι το κίνητρο της δολοφονίας είναι ερωτικό, και εκτιμούν ότι είναι πιθανόν η Άννα να του είχε ζητήσει να διακόψουν τη σχέση τους και εκείνος να μην ήθελε.

Γι αυτό και πήγε στο σπίτι της, ακολούθησε καβγάς και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με κατάληξη τη δολοφονία της Άννας Ιβάνκοβα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook