Χωρίς σύμβαση εργαζόταν κάνοντας delivery ο 46χρονος που πέθανε από θερμοπληξία στην Χαλκίδα

Ο 45χρονος άνδρας δούλευε στην Χαλκίδα ανασφάλιστος και αρκετές ώρες μάλιστα κάνοντας delivery τις παραγγελίες του φαγητού με το ποδήλατο τους. Σήμδερα μάλιστα το πρωί εν μέσω καύσωνα δούλευε και μάλιστα εκτέθηκε αρκετή ώρα σε υψηλές θερκρασίε κάνοντας διανομή με το ποδήλατο του.

Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς όπου δέδρεται να δούλευε ο άτυχος άνδρας συνελήφθη με εισαγγελική εντολή.Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας ο 46χρονος μεταφέρθηκε άσφυγμος και με μυδρίαση στις 17:00 το απόγευμα.

Μετά απο 30 λεπτά καρδιοαναπνευστικης αναζωογόνησης, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Αν και αρχικά είχε δημοσιευτεί ότι ο 46χρονος ήταν ντελιβεράς, ο πατέρας του, μιλώντας στο evima.gr, το διέψευσε. Αντίστοιχη δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της εστίασης Βασίλης Ευθυμίου, που διευκρίνισε ότι ο άντρας δεν ασκούσε αυτό το επάγγελμα.

Κατά πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας για τους οποίους έκανε μικροδουλειές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος εργαζόταν ανασφάλιστος και έκανε παράνομα διανομές με το ποδήλατό του. Επίσης όχι μόνο δούλευε πάρα πολλές ώρες, αλλά πήγαινε παραγγελίες τις ώρες που απαγορεύεται να γίνονται διανομές λόγω του καύσωνα.

Τι ανέφερε το νοσοκομείο
Τα αιτία θανάτου του 46χρονου άνδρα στην Χαλκίδα προσδιορίζει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας όπου μεταφέρθηκε με πιθανά συμπτώματα θερμοπληξίας.

Στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διευκρινίζει αρχικά ότι δεν πρόκειται για διανομέα όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες, και υπογραμμίζει ότι πιθανή αιτία θανάτου είναι «καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:
«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook