Με κακοποιούσε και μετά με χτυπούσε για να μην μιλήσω”.

Με αυτά τα λόγια εξήγησε ο 15χρονος μαθητής στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ γιατί δεν αποκάλυψε νωρίτερα τα όσα βίωσε στα χέρια του 62χρονου καθηγητή που τον κακοποιούσε από τα 8 του  χρόνια.

“Κάθε φορά που με κακοποιούσε στη συνέχεια με χτυπούσε για να φοβηθώ και να μην μιλήσω στους γονείς μου”.

Ο φιλόλογος που προφυλακίστηκε , προσπαθούσε για επτά ολόκληρα χρόνια να κρατήσει κρυφές τις αποτρόπαιες πράξεις. Τα κατάφερε έως ότου ο ανήλικος δεν άντεξε και αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του.

Οι φρικτές αποκαλύψεις όμως συνεχίστηκαν, όταν ο 15χρονος ανέφερε στους παιδοψυχολόγους ότι στις 3 Φεβρουαρίου ο άνθρωπος που εμπιστεύονταν τυφλά οι γονείς του προχώρησε σε άλλη μια πρωτοφανή πράξη.

Όπως είπε ο μαθητής  στις 3 Φεβρουαρίου , ο 62χρονος ασέλγησε για μια ακόμη φορά, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονταν κι άλλα τρία άτομα, κατά πάσα πιθανότητα φίλοι του εκπαιδευτικού.

Ήδη οι αστυνομικές αρχές, ξεκίνησαν έρευνες για την αναζήτηση των τριών ατόμων, ενώ ταυτόχρονα έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του καθηγητή που κατάσχεσαν.

Κι αυτό γιατί δεν αποκλείουν να βρίσκονται μπροστά σε ένα κύκλωμα παιδόφιλων. Έτσι ψάχνουν ίχνη που θα αποδεικνύουν παρόμοιες πράξεις ή διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook