Συναγερμός σήμανε ξανά στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στο βόρειο τμήμα της Λαμίας από την πίσω πλευρά της περιοχής του Αφανού.

Λίγο πριν από τις 17.00, και λόγω των έντονων ανέμων που πνέουν αυτή την στιγμή υπήρξε αναζωπύρωση στη φωτια που ξέσπασε από χτές στην πόλη της Λαμίας. Το μήνυμα του 112 ήχησε για τους κατοίκους της Αμφιθέας, Κόκκινων και Περίβλεπτου, που κλήθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή προς Δομοκό.

Στην περιοχή επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και 2 αεροσκάφη, ενώ έχουν μεταφερθεί χωματουργικά μηχανήματα του δήμου Λαμίας και της Περιφέρειας Στερεάς, μαζί με υδροφόρες. Ωστόσο, η αναζωπύρωση επεκτάθηκε σε δασική περιοχή με πυκνό πουρνάρι και κέδρο, έχει αναπτύξει ένα μεγάλο μέτωπο και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 800 μέτρων από κατοικημένη περιοχή.

Κοντά στα σπίτια βρίσκεται η φωτιά στη Λαμία. Οι κάτοικοι βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν με λάστιχα, κλαδιά και άλλα μέσα να σταματήσουν τις φλόγες με τη συνδρομή των πυροσβεστικών δυνάμεων αλλά και των πτητικών μέσων που κάνουν ρίψη στο σημείο λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τα σπίτια, σύμφωνα με το lamianow.gr.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook