Ειρήνη Αγαπηδάκη: Δεν έχω πληροφορίες ότι υπήρχε θεατρικό πρόγραμμα του Λιγνάδη με πρόσφυγες (video)
«Δεν έχω καμία πληροφορία ούτε έφτασε στην γραμματεία καμία καταγγελία για τον φερόμενο ως δράστη σε σειρά υποθέσεων όπως αυτές που παρακολουθούμε τόσες μέρες»
Αυτό δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Ειδική γραμματέας ασυνόδευτων ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη, αναφορικά με τις καταγγελίες ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέγγιζε ανήλικους πρόσφυγες με πρόσχημα τα μαθήματα θεάτρου.
«Δεν έχω καμία πληροφορία, καμία εικόνα, που να υπήρχε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν μπορώ να κάνω εικασίες ούτε να κάνω έρευνα υποκαθιστώντας τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε.
Το κράτος και οι ΜΚΟ που έχουν την φροντίδα των ασυνόδευτων ανηλίκων, τόνισε, δεν συνάπτουν με ιδιώτες στο σκοτάδι συμφωνίες. Υπάρχει μεγάλη δαιμονοποίηση των ΜΚΟ τις τελευταίες μέρες, είπε, κάνοντας λόγο για κάτι που είναι άδικο και συκοφαντικό.
Τέλος, ζήτησε να διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη το αν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις με ανήλικους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυψέλη: Τρείς φορές είχε συλληφθεί η 16χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτρια της στο Γυμνάσιο – Είχε επιτεθεί και σε άλλη 14χρονη με κουζινομάχαιρο – «Φοβόμουν για τη ζωή μου» λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την παράσταση
- ΚΕΔΕ: Κλειστοί όλοι οι δήμοι της χώρας
- Θεσσαλονίκη: 55χρονη κατηγορείται ότι βίαζε τον γιο της οικιακής βοηθού της από την ηλικία των 9 ετών
- Μιχάλης Κατρίνης: Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ο νόμος ισχύει για όλους
- «Άκυρο» το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής – Ανοίγει ο διάλογος με Ελλάδα, Αίγυπτο και Τουρκία
- Ελένη Φουρέϊρα: Διήμερη «απόδραση» στην Κωνσταντινούπολη – Φωτογραφίες
- Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στη χιονισμένη Νέα Υόρκη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook