Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για τον φρικτό θάνατο που βρήκε η 38χρονη οδηγός από την Κατερίνη.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λένε οι κάτοικοι της περιοχής στην Κατερίνη που είδαν το αυτοκίνητο της να τυλίγεται στις φλόγες και η γυναίκα να καίγεται ζωντανή.

Η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη είναι σε κατάσταση σοκ μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 38χρονη Βέρα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως κόπηκε με αυτόν τον τρόπο το νήμα της ζωής της.

Ήταν 19:00 το απόγευμα χθες, όταν η Πυροσβεστική δέχεται κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη στην Κατερίνη.

Κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα. Για την 38χρονη όμως, ήταν ήδη αργά.

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα δυστυχώς», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA .

Όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις φτάνουν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ωστόσο μέσα σε αυτό αντικρύζουν τη γυναίκα απανθρακωμένη.

«Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά».

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας ήταν εν κινήσει, άρχισε ξαφνικά να βγάζει καπνούς λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά, σταμάτησε δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης όμως η ίδια δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε. Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έγινε. Απλά πήγε στη δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», λέει ο πατέρας της 38χρονης.

Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τρία παιδιά, ενώ η Τροχαία μα διενεργεί έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook