Τι κατέθεσε η 40χρονη σήμερα ηθοποιός που διατηρούσε ερωτική και φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το 2000 μέχρι το 2016 - Τι ανέφερε για την απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο της δικογραφίας, με τις μηνύσεις και τις μαρτυρικές καταθέσεις, η οποία έχει σχηματισθεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη και αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr. Σε κατάθεση-κόλαφο, η 40χρονη ηθοποιός Γ.Κ. η οποία, όπως δηλώνει, διατηρούσε ερωτική αλλά και φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη και ηθοποιό από το 2000 μέχρι και το 2016, “δένει” τις σχέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη με ανήλικα αγόρια τα οποία μπαινόβγαιναν στο σπίτι της Επτανήσου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην πολύωρη κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου, και επιτάχυνε της διαδικασίες για την έκδοση εντάλματος σύλληψης, ένα από τα θύματα του Λιγνάδη (ηλικίας 16-17 ετών) είχε κάνει ακόμη και απόπειρα αυτοκτονίας καταναλώνοντας πολλά χάπια! Η συγκεκριμένη μάρτυρας, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεσή μας, κλήθηκε και κατέθεσε καθώς προτάθηκε την ίδια ημέρα (την 19η Φεβρουαρίου) ως μάρτυρας από τον Βασίλη Κ. ο οποίος, δια μέσω της δικηγόρου του Μαρίας Κουρτέση, κατέθεσε την πρώτη μήνυση για βιασμό σε βάρος του Λιγνάδη. Την ίδια κιόλας ημέρα ο έμπειρος εισαγγελέας την κάλεσε για κατάθεση. Όσα ανέφερε ενώπιόν του και αποκαλύπτει σήμερα το dikastikoreportaz.gr προκαλούν σοκ.

Όπως αναφέρει η 40χρονη σήμερα ηθοποιός με τον Λιγνάδη γνωρίστηκε το 2000 στην Πάτρα. Εκείνη ήταν μόλις 20 ετών και φοιτούσε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών. Αποφάσισε, τότε να πάει να δει μια παράσταση, “τον Εδουάρδο Β΄” όπου έπαιζε ο ηθοποιός. “Στο διάλειμμα οι συμφοιτήτριές μου πήγαν στο καμαρίνι να ζητήσουν αυτόγραφο από τον Κ. Μαρκουλάκη και εγώ πήγα προς την τουαλέτα. Τότε με είδε ο Δημήτρης Λιγνάδης και μου λέει: “έλα εδώ εσύ, πως σε λένε”. Του απάντησα και τότε αυτός μου είπε ότι “δεν έχει δει πιο ωραία κοπέλα, ότι με το που με είδε έπεσε ξερός” και διάφορα μεγάλα λόγια…Παράλληλα μου είπε να τον συναντήσω το βράδυ σε ένα κλαμπ που θα πήγαινε με τους άλλους ηθοποιούς της παράστασης και μου έδωσε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου να τον καλέσω”.

Η μάρτυρας-κλειδί αναφέρει ότι όντως εκείνο το βράδυ πήγε να τον συναντήσει μαζί με τις φίλες της. Ο Λιγνάδης, όπως περιγράφει, τις είπε να παρατήσει τις σπουδές της και να πάει να ζήσει μαζί του για να τη βοηθήσει να γίνει ηθοποιός ενώ έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της! Η 40χρονη, σήμερα Γ.Κ. εξιστόρησε στον εισαγγελέα ότι, πράγματι, μια εβδομάδα αργότερα, στις 15-9-2000, πήγε στην Αθήνα για τα γενέθλια της αδερφής της και τηλεφώνησε στον Λιγνάδη. Εκείνος φέρεται να της ζήτησε να βρεθούν στο Πεδίον του Άρεως. “Βρεθήκαμε την επόμενη ημέρα και πήγαμε με τη μηχανή του απευθείας στο σπίτι του στην οδό Επτανήσου 12 στην Αθήνα. Εκεί είχε ετοιμάσει μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα με κεριά, μουσικές και άρχισε να μου μιλάει με πολύ ερωτικά λόγια και προσπαθούσε να με πείσει να παρατήσω τις σπουδές μου να γίνω ηθοποιός. Εγώ ένοιωσα πολύ άβολα γιατί ήδη είχα μια σχέση και του είπα ότι νιώθω άβολα και θέλω να φύγω. Όπως έφευγα προσπάθησε να με φιλήσει και όπως τον απέφυγα με φίλησε στον λαιμό…”.

Οι εξετάσεις

Τρια χρόνια αργότερα η μάρτυρας Γ.Κ. αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στην επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού για να γίνει ηθοποιός. Εκεί συνάντησε και πάλι τον Λιγνάδη ο οποίος ήταν εξεταστής. “Βλέποντάς τον να βγαίνει από το θέατρο τον χαιρέτησα και εκείνος με θυμήθηκε και μπροστά σε όλους του υποψήφιους άρχισε να είναι πολύ εκδηλωτικός και να μου λέει: “γιατί χάθηκες, ήσουν η γυναίκα της ζωής μου, ήρθες εδώ για εμένα”. Εκείνη τη στιγμή ένοιωσα ότι ερωτεύομαι πάρα πολύ…”, κατέθεσε.

Στη συνέχεια η μάρτυρας-κλειδί επισημαίνει ότι ξεκίνησε να έχει τηλεφωνική επαφή με τον Λιγνάδη, ενώ τον Μάρτιο του 2004 είχαν και την πρώτη ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Αλλά στη συνέχεια επισημαίνει ότι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης έγινε ψυχρός, απότομος και ξεκίνησε να απομακρύνεται. Έκαναν, όπως καταθέτει, τρεις μήνες να ξαναμιλήσουν, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι συνέχησαν να έχουν ερωτική σχέση με τη συναίνεσή της.

Απόπειρα αυτοκτονίας!

Η μάρτυρας κλειδί κατέθεσε στον ακαριτή ότι καθόλη τη διάρκεια που συναντούσε τον Λιγνάδη στο σπίτι του, έβλεπε να τον επισκέπτονται διάφορα ανήλικα άτομα. Καταθέτει και κάτι συγκλονιστικό! Ότι ένα από αυτά, ηλικίας 16-17 ετών είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας “καταναλώνοντας πολλά χάπια”! Όπως αναφέρει το ίδιο παιδί το είχε φέρει ο Λιγνάδης τον 15Αυγουστο του 2004 στην Πάρο, όταν και την επισκέφθηκε. “Μάλιστα την ίδια ημέρα που έφθασαν ήρθε με το ανήλικο παιδί να με δει σε μια ερημική παραλία που ήμουν μαζί με τα ξαδέλφια μου και εκεί έκανε γυμνός μπάνιο μαζί με τον ανήλικο, ενώ τα ξαδέλφια μου έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε το θέαμα. Εγώ έμεινα με μια φίλη και τότε κατάλαβα ότι τσακώθηκε ο Λιγνάδης με τον ανήλικο πάρα πολύ. Μετά από λίγο ο ανήλικος μου εκμυστηρεύθηκε ότι δεν είναι 19 ετών όπως τον παρουσίαζε ο Λιγνάδης αλλά μόνο 16-17 ετών και πάει ακόμη σχολείο. Μετά από αυτό ένοιωσα αποτροπιασμό…“.

Η μάρτυρας-κλειδί καταθέτει ότι η επόμενη φορά που συναντήθηκε με τον Λιγνάδη ήταν στις αρχές του 2007 στο σπίτι του στην Επτανήσου. Όταν μπήκε είδε μέσα εκεί ένα ανήλικο αγόρι, κανονικά ντυμένο. Όπως καταθέτει, τότε την πήρε αμέσως μέσα ο Λιγνάδης στο δωμάτιο όπου γδύθηκε και της ζήτησε να κάνουν έρωτα αλλά για να “ολοκληρώσει έπρεπε να συμμετέχει και ο νεαρός που ήταν έξω στο σαλόνι. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και αυτός μου απάντησε κάτσε να ενημερώσω τον νεαρό. Βγήκε έξω γυμνός, δεν ξέρω τι είοε στον νεαρό και εν τω μεταξύ εγώ ντύθηκα και έφυγα…”

Παιδόφιλος

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι η επόμενη επικοινωνία που είχε με τον σκηνοθέτη ήταν το 2016, όταν της τηλεφώνησε και της είπε ότι είναι ευτυχισμένος καθώς δίπλα του έχει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τον οποίο της έδωσε στο τηλέφωνο! “Από τη φωνή του κατάλαβα ότι είναι ένα μικρό αγόρι, ανήλικο περίπου 14-15 ετών. Σοκαρισμένη τον ρώτησα γιατί δεν είσαι με τους γονείς σου και τότε ο Λιγνάδης πήρε το ακουστικό από το χέρι του και μου είπε ποιο είναι το πρόβλημά σου; Τότε του είπα ότι είσαι παιδόφιλος και δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου…“.

Η Γ.Κ. καταθέτει ότι για περίπου ένα χρόνο μετά το συγκεκριμένο τηλεφώνημα ο Λιγνάδης την απειλούσε να μην μιλήσει γιατί θα της τίναζε τα μυαλά στον αέρα με ένα πιστόλι, θα βλάψει την οικογένειά της και δεν θα βρει ποτέ δουλειά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook