Οργισμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας για την υπόθεση της 43χρονης αστυνομικού που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της με δράστη τον σύζυγο της γνωστό επιχειρηματία στην περιοχή.

Η 43χρονη αστυνομικός, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της τα ξημερώματα της Πέμπτης και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βαριά τραύματα. Από το ξύλο τις γροθιές και τις κλωτσιές η άτυχη γυναίκα έχει παραμορφωθεί στο πρόσωπο, της έχει σπάσει σαγόνι και δόντια ενώ έχει βαριές κακώσεις σε νεφρό και σπλήνα.

Η μητέρα της 43χρονης γυναίκας ξεσπάει μιλώντας στο newsit.gr και περιγράφει με τρεμάμενη φωνή όσα ζούσε η κόρη της στα χέρια του συζύγου της:

«Δεν γνωρίζω ακόμα πως είναι το κορίτσι μου. Δεν μου επέτρεψαν να πάω να το δω στο νοσοκομείο. Είμαι κι εγώ τόσο κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που έγιναν που δεν αντέχω και δεν μπορώ. Μας σκότωσε το κορίτσι μας. Το έκανε με τα ίδια του τα χέρια.

Μια ζωή μάλωναν η κόρη μου με τον άντρα της. Για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια είχαμε αυτό το βιολί. Και τώρα τελευταία δεν ήξερε τι έκανε. Του έκανε πόλεμο του παιδιού μου. Εσωτερικό πόλεμο. Μέχρι που αποφάσισε να τον αφήσει και να φύγει.

Δεν αντέχω, δεν σε αντέχω του έλεγε. Το έλεγε και σε μένα. Μαύρισε η ψυχή μου μαζί του μου έλεγε. Όμως δεν έφευγε. Δεν τη χτυπούσε. Της έκανε εσωτερικό πόλεμο. Κι αυτό κάποιες φορές ήταν χειρότερο. Με ό,τι μπορούσε της έκανε πόλεμο για να γίνει το δικό του.

Την απειλούσε ακόμα λέγοντας της ότι αν τον άφηνε θα έπαιρνε αυτός τα παιδιά. Πέρασε δύσκολα μαζί του το κορίτσι μου. Τη ζήλευε πολύ. Και το παιδί μου τον φοβόταν.

Μου έλεγε ότι ήθελε να τον αφήσει αλλά κάναμε υπομονή όλοι για τα παιδάκια. Και τώρα, πόσο άλλο να τον άντεχε, πήρε την απόφαση να τον αφήσει. Και αυτός την σκότωσε. Γιατί μπορεί να ζει το παιδί μου αλλά είναι σαν να το σκότωσε αυτός».

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (3.8.2023) όταν η 43χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον 53χρονο επιχειρηματία. Τότε, ο άνδρας άρχισε να τη χτυπά με μανία και για πολλές ώρες μέχρι που μια γειτόνισσα άκουσε τη φασαρία και τις εκκλήσεις της 43χρονης και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 53χρονος που είναι γνωστός επιχειρηματίας με ταβέρνα στη Λάρισα, συνελήφθη, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κρατείται και θα οδηγηθεί στον ανακριτή για απολογία τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι Λαρισαίοι έχουν πλημμυρίσει τα social media με μηνύματα οργής και ζητούν να μην ξαναπάει κανείς στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί ο 53χρονος σε συνοικία της πόλης, το οποίο παραμένει κλειστό.

Ενδεικτικά ορισμένα από τα οργισμένα μηνύματα που κυκλοφορούν σε βάρος του στα social media:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook