Λάρισα: Ένα μήνυμα στο κινητό της αστυνομικού εξαγρίωσε τον σύζυγο που την χτυπούσε με αγριότητα επί 1,5 ώρα! – Tι θα πεί στην απολογία του
Στον ανακριτή θα οδηγηθεί για να απολογηθεί ο 52χρονος επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 43χρονης συζύγου του και ενδοοικογενειακή βία.
Ο επιχειρηματίας από τη Λάρισα ο οποίος χτύπησε την 43χρονη γυναίκα – αστυνομικό και σύζυγο του με πρωτοφανή αγριότητα θα προσπαθήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει.
Σύμφωνα με το MEGA ο 52χρονος θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ θα ισχυριστεί ότι ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης αστυνομικού ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή του και την άγρια επίθεση σε βάρος της. Αυριο πάντως μετά την απολογία του , αν δεν πάρει νέα προθεσμία θα κριθεί και το εάν θα προφυλακιστεί.
Επίσης ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού θα ισχυριστεί ότι ήταν μεθυσμένος και δεν κατάλαβε πόσο άσχημα χτύπησε την γυναίκα του
Η 43χρονη αστυνομικός, θύμα ξυλοδαρμού από τον 52χρονο σύζυγό της, δίνει μάχη για να επουλώσει τα βαριά σωματικά και ψυχολογικά τραύματά της.
Οι τελευταίες πληροφορίες για τη βάναυση επίθεση του 52χρονου στη γυναίκα προκαλούν φρίκη.
Επί μία ώρα κι ένα τέταρτο ξυλοκοπούσε την 43χρονη αξιωματικό της αστυνομίας, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15.
Οι Αρχές επενέβησαν μετά από ειδοποίηση γειτόνισσας. Ήταν εκείνη που δεν έκλεισε τα αυτιά στις σπαρακτικές εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ ο 52χρονος τη χτυπούσε ανελέητα με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της, που έχει παραμορφωθεί και σε όλο της το σώμα. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη ρήξη νεφρού που υπέστη, ενώ είναι γεμάτη κατάγματα.
Οι απειλές και η βίαιη συμπεριφορά του 52χρονου είχαν οδηγήσει την αστυνομικό στην απόφαση να χωρίσουν, όπως έγινε γνωστό από τη μητέρα της.
Βρίσκονταν ήδη σε διάσταση όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα. Μέσα από το νοσοκομείο της Λάρισας βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για όσα υπέστη, ενώ εκείνος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», είπε η 43χρονη από το νοσοκομείο της Λάρισας.
Σοκάρουν τα στοιχεία για την ενδοοικογενειακή βία
Το τραγικό αυτό περιστατικό είναι ασύλληπτης αγριότητας, όμως δεν είναι μεμονωμένο. Τα στοιχεία σοκάρουν. Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο «ΒΗΜΑ» της Κυριακής, μέσα σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών 466 γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας ζήτησαν να έχουν το κουμπί πανικού, με το φόβο μίας νέας επίθεσης σε βάρος τους.
Από τον περασμένο Μάρτιο που ξεκίνησε η λειτουργία της ψηφιακής εφαρμογής 47 γυναίκες χρειάστηκε να πατήσουν το κουμπί στο κινητό τους και να επέμβει η αστυνομία για να γλιτώσουν από τα χέρια συζύγου ή συντρόφου.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, 30-40 γυναίκες αστυνομικοί δέχονται τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές και αποφεύγουν να απευθυνθούν στα 18 γραφεία ενδοοικογενειακής βίας, φοβούμενες τον διασυρμό.
Το 2020 τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που καταγγέλθηκαν στις Αρχές ήταν 5413, το 2021 8776 και το 2022 11.632.
Η αύξηση των καταγγελιών αυτών αποδίδεται εν μέρει στις διαδικασίες που έχουν κινηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο και την καταγραφή τέτοιων καταγγελιών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Το πόρισμα του ΕΜΠ για την έκρηξη στη Βιολάντα: Λάθος εγκατάσταση του σωλήνα προπανίου, δεν είχε αντιδιαβρωτική προστασία – «Θα μπορούσα να είχα πεθάνει κι εγώ», λέει ο ιδιοκτήτης από τη φυλακή (βίντεο)
- Μαρία Καρυστιανού: Μου έταξαν το υπουργείο Δικαιοσύνης και αρνήθηκα – Πριν το καλοκαίρι η ανακοίνωση του νέου κόμματος (βίντεο)
- Survivor: Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι ηττημένοι; Απόψε στις 21:40 στον ΣΚΑΪ
- Μαρία Μπακοδήμου : «Καλώς ήρθατε στον πιο ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ!» – Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 2Μαρτίου στις 20:00 στο OPEN
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Καλεσμένος ο Γιάννης Κότσιρας – Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 21:00
- Τζένη Γεωργιάδη: Πρωταγωνίστησε στο Τηνιακό Καρναβάλι και δέχτηκε δημοσίως το συγκινητικό ευχαριστώ του Δημάρχου Τήνου (βίντεο)
- Στον Έβρο ο Μητσοτάκης: Θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες – Ανακοίνωσε έργα υποδομής ύψους 30 εκατ. ευρώ για τον ποταμό
- MasterChef10: Ποια μπριγάδα, Κόκκινη ή Μπλε, θα καταφέρει απόψε να εντυπωσιάσει με τα πιάτα της και να κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη; (Τρέϊλερ)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook