O Έλληνας Αθανάσιος Κοτσλής, βρέθηκε χτες νεκρός σε ακάλυπτο χώρο στην πολυκατοικία όπου κατοικούσε. Ως ύποπτος ανακρίνεται ο συγκάτοικος του

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα τον 40χρονο Αθανάσιο Κοτσλή, που βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με τον 38χρονο Ιρανό συγκάτοικο του.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 38χρονο συγκάτοικο του, ο οποίος ανακρίνεται για φόνο εκ προμελέτης, με τον ύποπτο να αρνείται την εμπλοκή του.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6.50 χθες το απόγευμα, ο 40χρονος, έφυγε από το διαμέρισμα με τη σύντροφο του. Εκείνη όμως είχε ξεχάσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα στο διαμέρισμα και ο Αθανάσιος Κοτσλής, ανέβηκε στο διαμέρισμα για να τα πάρει. Είχε ξεχάσει όμως τα κλειδιά του και χτύπησε το κουδούνι για να του ανοίξει ο συγκάτοικος τους.

Σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι της πολυκατοικίας, αλλά και η σύντροφος του θύματος άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου..

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί πιστοποίησαν τον θάνατό του.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον έσπρωξε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο και η αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους.

Η μαρτυρία που φέρεται να οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου ήταν αυτή της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με τη τηλεόραση.

Πηγή φωτο και πληροφορίες: sigmalive.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook