Στο νεκροτομείο για την αναγνώριση της σορού του Αθανάσιου Κοτσλή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες, Κυριακή (06.08.2023) στην Κύπρο, προσήλθε ο αδερφός του άτυχου 40χρονου.

Την αιτία θανάτου ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής που διενήργησε νεκροτομή στη σορό του 40χρονου Αθανάσιου Κοτσλή ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που διέμενε στην Λευκωσία.
Σύμφωνα με την ιατροδικασ

τική έκθεση ο θάνατος του του 40χρονου στην Κύπρο αποδίδεται σε πολυτραυματισμό από πτώση από ύψος.
Σύμφωνα με το protothema.gr πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, φαίνεται πως ο 40χρονος από την Ελλάδα, έχασε τη ζωή του από ατύχημα.

Η επικρατέστερη εκδοχή για το πως βρέθηκε στο κενό από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη Λευκωσία είναι ότι επιχείρησε να μπει από το μπαλκόνι και, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε την ισορροπία του και κατέληξε στο έδαφος.

Στο συμπέρασμα αυτό, αναφέρουν πηγές του protothema.gr, φαίνεται να καταλήγει και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος έκανε επί τόπου αυτοψία. Το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός του Αθανάσιου Κοτσλή δεν δείχνει ότι κάποιος τον έσπρωξε.

Πάντως επί του παρόντος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης ο συγκάτοικος του θύματος, ένας 38χρονος Ιρανός, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή αρνείται την εμπλοκή του σε εγκληματική ενέργεια και δηλώνει άγνοια για το πως έπεσε ο Κοτσλής από τον τρίτο όροφο.

Το δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση 8 ημερών ώστε να περατωθούν οι ανακρίσεις. Αν η εικόνα ξεκαθαρίσει νωρίτερα και δεν επιβεβαιωθούν οι υποψίες για εμπλοκή του, θα αφεθεί ελεύθερος.

Ο Ιρανός συνελήφθη στη βάση της μαρτυρίας της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως πριν τη πτώση άκουσε φωνές και υπέθεσε πως υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του 38χρονου υπόπτου και του 40χρονου θύματος.
Ο Κοτσλής είχε ανέβει στο διαμέρισμα για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα, τα οποία είχε ξεχάσει η σύντροφος του, η οποία κατάγεται από τη Βουλγαρία. Ωστόσο, δεν μπορούσε να μπει, γιατί δεν είχε κλειδιά. Φέρεται να χτύπησε την πόρτα και να κάλεσε αρκετές φορές τον Ιρανό να του ανοίξει.

Αρχικώς, εικαζόταν ότι ο Ιρανός άνοιξε την πόρτα και στη συνέχεια, έσπρωξε τον Κοτσλή από το μπαλκόνι. Οι έρευνες, όμως, οδηγούν σε άλλο σενάριο, που δείχνει ατύχημα κατά την διάρκεια της προσπάθειας του Κοτσλή να μπει στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι. Φαίνεται πως υποχώρησε κάποιο μάρμαρο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σοκάρει ο αδελφός 40χρονου: «Πήγε άδικα ο Σάκης μας» – Πατέρας 4 παιδιών
Απαρηγόρητος και χωρίς να βρίσκει λόγια για τον χαμό του Σάκη -όπως τον φώναζαν όλοι- ο αδερφός του άτυχου Έλληνα, που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κύπρο, μιλάει στο newsit.gr. “Τον χάσαμε. Δεν ξέρω τίποτα. Είχε κάποια προβλήματα με τον συγκεκριμένο ως προς την συγκατοίκηση.

Πήγε άδικα ο Σάκης μας”, λέει στο newsit.gr άτομο από το στενό περιβάλλον του 40χρονου Έλληνα και προσθέτει ότι έμενε λίγους μήνες σε ένα διαμέρισμα μαζί με την Βουλγάρα αρραβωνιαστικιά του και άλλα τρία άτομα για οικονομικούς λόγους και προσπαθούσε να φτιάξει τη ζωή του.

Ο 40χρονος Σάκης είχε χωρίσει από την πρώην γυναίκα του, με την οποία είχε κάνει τέσσερα παιδιά και όλα τους είναι κάτω από 9 ετών. Πλέον, ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του με τη νέα σύντροφό του, αλλά η μοίρα του έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook