Κέρκυρα: Βαριά πρόστιμα σε 5 επιχειρήσεις που είχαν στήσει παράνομα ομπρελοκαθίσματα – Συλλήψεις στη Ζάκυνθο

Το Κίνημα της πετσέτας» κινητοποίησε τον ελεγκτικό μηχανισμό που κάνει «αποβάσεις» στα νησιά και τις παραλίες.
Μετά την Πάρο, τη Νάξο, τη Χαλκιδική, τα Χανιά, οι ελεγκτές εν μέσω των κινητοποιήσεων των πολιτών από το Κίνημα της πετσέτας συνεχίζουν τους ελέγχους με την Κέρλυρα να βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο.
Στην παραλία Κοντογιαλός της Κέρκυρας εντοπίστηκαν τέσσερις επιχειρήσεις που είχαν καταλάβει παράνομα χώρους του αιγιαλού χωρίς μίσθωση.
Είτε έχουν εκδοθεί και επιδοθεί διοικητικά μέτρα, είτε βγαίνουν έως την Τετάρτη.
Υπάρχουν πάντως και άλλες πέντε νόμιμες επιχειρήσεις στην παραλία, καθώς και μια νόμιμη επιχείρηση Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής.
Επίσης στη Γλυφάδα της Κέρκυρας άλλη μία επιχείρηση βρέθηκε να έχει απλώσει παράνομα στην παραλία ομπρελοκαθίσματα
Τρεις συλλήψεις σε beach bar στη Ζάκυνθο
Στη σύλληψη ενός επιχειρηματία και ένας υπεύθυνου beach bar, που εκμεταλλεύονταν παράνομα την παραλία στο Λαγανά, προχώρησε η αστυνομία στη Ζάκυνθο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ μετά από ελέγχους της αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου, σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία του νησιού, συνελήφθησαν δύο άντρες 65 και 53 ετών, καθώς και άλλος ένας υπεύθυνος ενός τρίτου beach bar 51 ετών, καθώς είτε δεν είχαν άδεια καν, είτε η άδειά τους δεν ήταν για τα τετραγωνικά που εκμεταλλέυονταν αλλά για πολύ λιγότερα Και οι τρεις θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι σε αντίστοιχες επιχειρήσεις της Ζακύνθου θα συνεχιστούν.
Ολες οι Ειδήσεις
- Εριέττα Κούρκουλου: Αποχαιρετά τον Ιούλιο με φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Happy Traveller στην Τήνο – Το Α’ Μέρος, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
- Στην ΕΡΤ1 ζωντανά και αποκλειστικά τα πρώτα φιλικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
- «Έρωτά μου»: Το νέο ερωτικό hit του Γιώργου Στεφάνου μόλις κυκλοφόρησε!
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιού τους
- Κιάτο: Βίντεο και φωτογραφίες από το οπλοστάσιο απόστρατου της Αεροπορίας – Βρέθηκαν στο σπίτι του πάνω από 170 όπλα και 15.500 σφαίρες
- Παλαιό Φάληρο: Αυτή είναι η μητέρα του νεκρού κοριτσιού – Είχε κατηγορηθεί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο – Είχε απορριφθεί το αίτημα της για άσυλο
- Πέθανε η 67χρονη που αυτοπυρπολήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου – Ήταν δημοσιογράφος – H ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook