Το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι στη βραχιόνιο αρτηρία που προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κατά τη διάρκεια της επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν, ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε μαχαίρωμα στη βραχιόνιο αρτηρία και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα.

Ο 29χρονος, κατά πληροφορίες, αμέσως μετά, έτρεξε να κρυφτεί πίσω από περίπτερο και τότε φαίνεται ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες όταν ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος , άλλοι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήγαν από πάνω του και τον χτυπούσαν με ρόπαλα στο κεφάλι.

Ο ά29χρονος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό»ημιθανής, χωρίς να διαπιστώνεται ότι έφερε εμφανείς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αμέσως οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατά πληροφορίες, ο 29χρονος επανήλθε για λίγο, ωστόσο κάποια λεπτά μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου

Στο μεταξύ, με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» νωρίτερα και η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του είχε πάει στον «Ερυθρό Σταυρό» για την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, αλλά λύγισε από τον ψυχικό πόνο στη θέα του νεκρού παιδιούν της και εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας.

Ωστόσο εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου θα παραμείνει στο νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook