Το «Αντίο» των φιλάθλων της ΑΕΚ και τα μηνύματα των φίλων του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη

Οι φίλοι του δεν μπορούν να δεχθούν τον χαμό του Μάικ όπως τον αποκαλούσαν ενώ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον άτυχο νέο με αναρτήσεις στο twitter .

Οργή επικρατεί στα social media για το θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ αλλά και στο φιλικό του περιβάλλον.
Πληθαίνουν μάλιστα οι αιχμές για το πώς οι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό, από τους πιο σκληρούς στην οπαδική βία, κατάφεραν παρά την απαγόρευση να περάσουν τα σύνορα σε κομβόϊ και να φτάσουν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς να τους σταματήσει κανείς.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα για τον Μιχάλη που έχασε τη ζωή του επειδή έτυχε να βρίσκεται χθες βράδυ κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ. «Και έτσι απλά, ο Άλκης έγινε Μιχάλης. Ένα παιδί έχασε τη ζωή του επειδή 100 χουλιγκάνια από την Κροατία διέσχισαν ανενόχλητα τα σύνορα και τη χώρα, έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιτέθηκαν με μαχαίρια σε όποιον βρισκόταν έξω από το γήπεδο. Καμία αστυνομία, κανένας έλεγχος, ουδείς τους πήρε χαμπάρι. Από τα σύνορα μέχρι την Αθήνα. Αφαίρεσαν ανενόχλητοι τη ζωή ενός παιδιού, τραυμάτισαν ένα 12χρονο κορίτσι με πέτρα, έστειλαν καμιά 10ριά στο νοσοκομείο, βανδάλισαν και σκόρπισαν τρόμο στην πόλη, επειδή το ήθελαν και μπορούσαν. Ένα απαίσιο βράδυ» έγραψε κάποιος στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Καλό ταξίδι Αδερφέ μας! Κρίμα κ Άδικο! Να στερείται η ζωή έτσι απλά επειδή το ελληνικό κράτος τους άφησε να περάσουν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.»

Άλλο μήνυμα έγραφε: «Ήρθαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με γάντια, μασελάκια, επιγονατίδες, τσεκούρια , για να σκοτώσουν. Τελικά ΕΣΦΑΞΑΝ τον Μιχάλη που έπινε καφέ κοντά στο γήπεδο».

«Δυστυχώς ο Μαικ από Ελευσίνα δεν είναι πλέον μαζί μας»
«Μια μαυρη μερα ξημερωσε για ολη την οικογενεια της ΑΕΚ..Δυστυχως ο Μαικ απο ελευσινα δεν ειναι πλεον μαζι μας…Τα φαστισακια απο κροατια μετα το σουλατσο που εκαναν και την επεφταν σε γυναικοπαιδα τον στρημωξαν σε μια γωνια και τον εφαγαν ετσι απλα..
Δεν θα σε ξεχασουμε ποτε ρε μαγκα…
ΜΑΙΚ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ!!» αναφέρει στην ανάρτησή της η ομάδα Original 21 Chios Club -1989

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook