Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μαρσέϊγ.

Στον απόηχο των επεισοδίων στο γήπεδο της ΑΕΚ η Αστυνομία κατέστρωσε αυστηρό σχέδιο αστυνόμευσης για τον αποψινό αγώνα Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ.

Επιστράτευση πολλών διμοιριών ΜΑΤ ακόμη και από την επαρχία, συμμετοχή όλης της Ασφάλειας, δημιουργία τριών ζωνών και φραγμάτων γύρω από το γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης, χρήση ελικοπτέρων και drones αποφασίστηκαν σήμερα, Τετάρτη (09.08.23) στη διευρυμένη σύσκεψη της ΕΛ.ΑΣ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κανείς οπαδός δεν θα περάσει, αν δεν έχει στο χέρι του το εισιτήριο για το αποψινό ματς Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ, ενώ η Τροχαία θα αποκλείσει δρόμους πολλά τετράγωνα από το γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί η ποδοσφαιρική αναμέτρηση, όπως αποφασίστηκε κατά τη σημερινή σύσκεψη στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Οι έλεγχοι στα σύνορα, μέχρι στιγμής, δεν έχουν δείξει ότι έχουν έρθει οπαδοί της Μαρσέιγ, που είναι αδελφοποιημένοι με τους φιλάθλους της ΑΕΚ, ενώ αυτό που ανησυχεί τους αξιωματικούς της Αστυνομίας είναι μεμονωμένα περιστατικά, μακριά από το γήπεδο.

Για το λόγο αυτό, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ και της ομάδας ΔΡΑΣΗ θα περιπολούν, «χτενίζοντας» όλο το λεκανοπέδιο, άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά θα κινούνται στο Μετρό για αποφυγή μεμονωμένων περιστατικών, ενώ τα drones και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, θα μεταφέρουν online εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων, προκειμένου οι αρχές να έχουν πλήρη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στην Αθήνα αρκετές ώρες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.
Τέλος, ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν και για τις αποστολές των ομάδων, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν «θερμά» επεισόδια με οπαδούς άλλων σωματείων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook