Ο πατέρας δεν θυμόταν ότι είχε αφήσει το κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο.

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση των δύο αστυνομικών που είδαν το κοριτσάκι , ηλικίας 4 ετών κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο και το απεγκλώβισαν.

Το κοριτσάκι είχε αφήσει κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο ο πατέρας του, ο οποίος έκανε ψώνια σε κοντινό σούπερ μάρκετ.

Οι δύο αστυνομικοί Δημήτρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας,μίλησαν στον ΑΝΤ1 περιγράφοντας ότι εκείνη την ημέρα είχε 35 βαθμούς Κλεσίου και το κοριτσάκι βρισκόταν δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλοπόθυμη κατάσταση.

Οι αστυνομικοί Δημητρης συγκίνησαν το Πανελλήνιο και σαν «φύλακες – άγγελοι» έσωσαν ένα μικρό παιδί από θερμοπληξία ή κάτι χειρότερο όταν ο πατέρας του το κλείδωσε στο αυτοκίνητο για να πάει… για ψώνια
Όσα είπαν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” για το πως επεγκλώβισαν την 4χρονη και σε τι κατάσταση ήταν.

“Ήμασταν σε περιπολία με τις μηχανές το απόγευμα της Τρίτης και πήρα σήμα ότι σε σούπερ μάρκετ υπάρχει παιδί σε όχημα κλειδωμένο. Σε ένα λεπτό φτάσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι σε κλειδωμένο με συναγερμό αυτοκίνητο και φιμέ τζάμια υπάρχει παιδί δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλοπόθυμη κατάσταση. Εκείνη την έξω είχε 35 βαθμούς Κελσίου και μέσα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 40. Αμέσως σπάσαμε το τζάμι και απεγκωβίσαμε το παιδάκι. Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε μας είπε ότι δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο”.
Σημειώνεται ότι ο πατέρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία επειδή εξέθεσε σε κίνδυνο την ανήλικη κόρη του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook