Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από την αιματηρή επίθεση στο λιμάνι των Παξών με θύμα έναν 51χρονο άνδρα. Άφαντος ο δράστης

Στο σημείο της επίθεσης στο λιμάνι των Παξών βρέθηκαν 14 κάλυκες , ενώ το θύμα πυροβολήθηκε τουλάχιστον 10 φορές. Ο δράστης έχει διαφύγει και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι των Παξών μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν , με θύμα έναν 51χρονο, αλβανικής καταγωγής, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο δράστης, αγνώστων στοιχείων, που πυροβόλησε στο λιμάνι της Λάκκας αναζητείται, ενώ ο τραυματίας, αλβανικής υπηκόοτητας, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Παξών και από εκεί διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Κάποιοι περίοικοι άκουσαν πυροβολισμό, βγήκαν από ένα μαγαζί και είδαν στο έδαφος έναν άνδρα τραυματισμένο. Στη συνέχεια ειδοποίησαν το Λιμενικό.
Ο δράστης που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο παραμένει άφαντος, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Από τις Αρχές εκτιμάται ότι ο 51χρονος έκανε διακοπές στους Παξούς, αφού πέρασε στη χώρα μας από την Κακαβιά Ιωαννίνων στις 5 Αυγούστου μαζί με την γυναίκα του και τα τρία  ανήλικα παιδιά τους .

Σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα, πρόκειται για τον Ανδρέα Καλέμι που στο παρελθόν έχει ποινικό παρελθόν και  απασχολήσει τις τοπικές αρχές.

«Κάποιος τον ακολούθησε με σκοπό να τον σκοτώσει», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Παξών, για ύπαρξη άνδρα στην παραλιακή χερσαία ζώνη του λιμένα Λάκκα Παξών, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από έτερο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Παξών, της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε από το ιδιωτικό σκάφος «ΠΑΞΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Λ.Π.805 στον λιμένα Αρρίλα Πέρδικας και έπειτα διακομίσθηκε από ασθενοφόρο όχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Διενεργείται προανάκριση από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook