Στο χέρι του 29χρονου η μία και θανατηφόρα μαχαιριά, αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Εκτιμάται επίσης ότι το μοιραίο αυτό τραύμα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου κάραμπιτ, ενώ ο 29χρονος ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής δέχτηκε τη μοιραία μαχαιριά ενώ προσπαθούσε να αμυνθεί από την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ακατάσχετη αιμορραγία που αποδίδεται σε ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι, αποδίδεται ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία, έχοντας δεχτεί το μοιραίο χτύπημα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με μία  και μοναδική μαχαιριά τον σκότωσαν
Όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή το τραύμα αυτό φαίνεται ότι του το κατάφεραν οι Κροάτες χούλιγκαν κατά την προσπάθεια του νεαρού να αμυνθεί, ενώ δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Εκτιμάται επίσης ότι το μοιραίο αυτό τραύμα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, ενώ ο 29χρονος ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Μαχαίρι τύπου καραμπίτ
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 29χρονος περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας κι εκεί σταμάτησε, με τις δυνάμεις του να αρχίζουν να τον εγκαταλείπουν.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο, ενώ ο νεαρός αιμορραγούσε ακατάσχετα.

Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οι γιατροί για πάνω από μία ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook